Duguláselhárítás

0/24 duguláselhárítás, csőkamerás vizsgálat, magasnyomású csőtisztítás.

Duguláselhárítás

Felújítási munkák

Vállaljuk fürdőszobák, konyhák vizes munkáinak elvégzését, szárazépítészeti munkákat, laminált padló letakást.

Lakásszervíz

Lakásszervíz

Ha leesett feltesszük, ha nem jön le leszedjük. Minden felmerülő problémára igyekszünk megoldást találni, pincétől a padlásig.

Lakásszervíz

Köszöntöm vállalkozásom honlapján!

Cégünk elsősorban az ingatlanüzemeltetés és a kapcsolódó szolgáltatások elvégzésére specializálódott. Minden szezonban az éppen aktuális feladatokra koncentrálunk. Tavasszal a lezárt kerticsapok, vízhálózatok nyomás alá helyezésével kezdünk. Ahogy melegszik az idő, hozzálátunk a klímaegységek fertőtlenítéséhez, tisztításához. A zöldterületeken végzett munkák is ehhez hasonlóan épülnek fel. Kezdünk a metszéssel, gyepszellőztetéssel, trágyázással, nyáron folyamatos fűnyírás, kaszálás, gyomirtás. Szezon végén pedig a lehullott falevelek kezelésével ér véget a szezon.
Természetesen ezeken felül eseti munkákat is végzünk, a kisebb felújításoktól a komplett víz-csatorna rendszerek kiépítéséig. Festés, csőtörés, dugulási problémák esetén is keressen bizalommal.

 

Klímatisztítás akció -> 6000 Ft!

Ne feledje kitisztíttatni klímarendszerét! Minden évben ajánlatos a klímák tisztítása és fertőtlenítése, nem csak a szagok, de a baktériumok miatt is!

Melegben öntözze a friss betont!

Eljött a kiadós betonozások ideje. Ne feledje, nem csak nekünk kell a folyadék nyáron! Gondoskodjon friss betonfelületeinek nedvesen tartásáról.

 

Rólunk mondták

Fűnyírás miatt kerestem. Rugalmasan tudott időpontot adni. A helyszínen árát is mondott, majd néhány napon belül elvégezte a munkát. Azóta rendszeresen hívom.

Kovács Ferenc

Bob Stev

Achim
Student

Megoldások


Ötrétegű rendszerek


Gebo


PPE


Valsir Pexal


Elektrofitting

Kereső

Letölthető

Letölthető dokumentumok, űrlapok

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com